Καλώς ήρθατε στην PROMISE

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΑΡΚΑ ΜΟΔΑΣ ΕΣΩΡΟΥΧΩΝ ΑΠO ΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ!

Η Promise διαθέτει εμπειρία 30 ετών και πλέον στον παγκόσμιο χώρο εσωρούχων μόδας με παρουσία σε πάνω από 25 χώρες και αποτελεί αξιόπιστη μάρκα στην προτίμηση πολλών γυναικών.

Η σχεδιαστική ομάδα της Promise, υπό τη δημιουργική διεύθυνση της Roser Samon, εργάζεται συνεχώς για να σας ομορφύνει με γυναικεία εσώρουχα από κορυφαίες συλλογές σχεδιαστών, συνδυάζοντας την άριστη ποιότητα με τις προσιτές τιμές: στην Promise θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία συλλογών από εσώρουχα, πιτζάμες, νυχτικά, ρούχα για το σπίτι και μαγιό, σχεδιασμένα για κάθε τύπο γυναίκας, σε μεγέθη και μοτίβα που αναζητούν πάντα την άνεση χωρίς να θυσιάζουν την μόδα και τις τάσεις της.

Η προσοχή, η φροντίδα και ο επαγγελματισμός που θέτουμε σε όλα τα σημεία της διαδικασίας της δημιουργίας, της παραγωγής και της πώλησης είναι η βάση που μας καθοδηγεί όλα αυτά τα χρόνια, αλλά είναι πρωτίστως η διάθεσή μας να ικανοποιήσουμε τις γυναίκες και το πάθος μας για τη μόδα που μας εμπνέει καθημερινώς και μας ενθαρρύνει ώστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε ακούραστα.

Η εταιρία μας BRANDS IKE μέσω του δικτύου καταστημάτων και της ιστοσελίδας  www.promisegreece.gr με την σειρά της, ενσαρκώνει τους στόχους και το όραμα της ισπανικής Promise στην Ελλάδα.

Η αφοσίωσή μας και η αγάπη μας για κάθε τι όμορφο είναι η κινητήριος δύναμη πίσω από την δημιουργική και έμπειρη στον χώρο των εσωρούχων ομάδα της Promise στην Ελλάδα.

Και επειδή πεποίθησή μας είναι ότι «Μία υπόσχεση είναι για πάντα…», σας υποσχόμαστε ότι με κάθε αγορά σας θα σας παρέχουμε ξεχωριστά και άριστης ποιότητας εσώρουχα σε προσιτές τιμές, κάνοντάς σας να αισθάνεστε όμορφα και σίγουρες για τον εαυτό σας, ανεξάρτητα από το μέγεθος, το νούμερο, το σχήμα ή τις πεποιθήσεις σας.

promise-for-ever